Urmarea concursului

November 23rd, 2011

S-a terminat concursul dar nu avem un castigator pentru ca nu s-au inscris cel putin 10 persoane. Cateva concurente au fost insa foarte competitive. Iata textele cu care s-au inscris, in ordinea numarului de voturi adunate:

33  E complicat sa aleg ce fotografii pretuiesc cel mai mult de la nunta, pentru ca toate-mi sunt dragi si toate imi amintesc de cate-un moment…ideea este ca ne-am dorit fotografii de suflet si am facut alegerea perfecta…Avem fotografii care surprind perfect emotiile “Da”-ului, caldura cu care ma priveste sotul meu, fericirea chipului meu cand sunt langa omul iubit, sclipirea primului dans, buna dispozitie de pe parcursul intregii seri…Ne surprind pe “NOI”

25  Personal, vreau ca fotografiile de nunta sa poarte cu ele o parte din mine. Sa reflecte unicitatea momentului in cel mai fin mod posibil – prin surprinderea trairilor.
Testul suprem va fi trecut daca, in fata “cortinei finale” (the final curtain) le voi privi si voi putea spune: ” I’ve loved, I’ve laughed and cried,/I’ve had my fill – my share of losing./But now, as tears subside, /I find it all so amusing. /To think I did all that, /And may I say, not in a shy way – Oh no. Oh no, not me. I did it my way!”

15  Fotografiile mele de nunta sunt de doua ori pretioase: marcheaza unul dintre cele mai frumoase momente din viata noastra de cuplu si au fost realizate de regretatul meu prieten Petrica Pavel, printre primii fotografi de lifestyle si eveniment din Romania.

11  Fotografia de nunta este o poveste, de fiecare data unica…dar cu atat mai speciala cand se-ntampla sa fie povestea ta. Fiecare cadru e doar o alta fila si cu cat mai putin regizat cu atat mai autentic si puternic real! Iar peste ani va umple golul lasat de timp si va smulge un zambet celui ce-si arunca privirea peste albumul asezat cu grija intr-un colt.
Fotografiile mele sunt o parte din mine, o garantie ca timpul nu va sterge amintirea.

2  Cand a venit vorba de fotografiile de la nunta noastra nu au existat dubii. Nu vroiam fotografiile alea regizate, in care toti stau “la poza”. Ne-am dorit o poveste, sa reiasa din ele intreaga actiune. Inca ma uit la relatarea fotografica a nuntii noastre si nu ma satur sa o privesc.

1  pur si simplu reale. cand ma uit la pozele de nunta ale surorii mele imi amintesc fiecare moment, fiecare traire si toata fericirea de atunci.

1  Dupa ce am primit fotografiile de la nunta noastra, am inteles cu adevarat ce inseamna fotografia de nunta: sa existe macar o fotografie la care oricine s-ar uita, ar intelege de ce am facut noi nunta si pe care ar vrea sa o aiba la el acasa… din pacate nu avem, dar ne avem unul pe altul – ceea ce e cel mai important :)!

 

Va multumesc pentru participare, ati scris cuvinte frumoase. Din acest prim concurs voi incerca sa invat cum sa-l fac mai bine pe urmatorul. Pentru efortul si implicarea voastra veti avea 10% reducere din tariful serviciilor mele pentru toate contractele incheiate de acum incolo. Pentru totdeauna.

Comments

comments


Vezi toate din categoria: misc

Leave a Comment

Required

Required, hidden

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recent Posts

Categories

Archives